Home » Portret

Portret

Iedereen is fotogeniek

Een fotoshoot kan spannend zijn, we staan immers niet elke dag voor de lens van een fotograaf. Het kan zijn dat jij onzeker bent of jij wel mooi genoeg op foto’s staat, maar voor een fotoshoot hoef jij geen Doutzen Kroes of George Clooney te zijn met een ‘perfect’ uiterlijk. Ieder mens is uniek, fotogeniek en heeft zijn eigen karaktereigenschappen. Het geheim achter een mooie foto is de uitstraling, hierbij is het belangrijk om jouw charisma en zelfverzekerdheid te tonen. Spanning en onzekerheid kunnen ervoor zorgen dat de gemaakte foto’s niet het gewenste resultaat bieden. Een rustige en ontspannen sfeer zorgen ervoor dat er geen spanning en onzekerheid meer is, waardoor jij wordt vastgelegd zoals jij daadwerkelijk bent. Om deze reden neem ik rustig de tijd voor de portretfoto’s en geef ik, indien nodig, aanwijzingen bij het aannemen van poses. Tijdens het maken van de foto’s laat ik tussendoor soms wat foto’s zien, waardoor jouw zelfvertrouwen zal blijven groeien. Het is aan de fotograaf om iedereen zo mooi mogelijk op beeld te brengen.

Wat kunt jij verwachten?

Vooraf aan de fotoshoot bespreken we samen het gewenste resultaat. Dit om ervoor te zorgen dat jouw verwachtingen kunnen worden waargemaakt.

Wat krijg jij?

Nadat ik alle beelden heb geschoten selecteer ik de foto’s waarin u het beste tot uw recht komt. Afhankelijk van het gekozen pakket ontvangt jij het afgesproken aantal bewerkte digitale foto’s. Uiteindelijk krijg je van mij het volgende opgestuurd:

  • Foto’s in hoge 300 DPI (druk kwaliteit) en lage 72 PPI (social media, beeldkwaliteit) resolutie
  • De foto’s zullen digitaal als .jpg worden verstuurd
  • Iedere foto die jij van mij ontvangt wordt professioneel bewerkt. Hierbij controleer ik o.a. de foto’s op scherpte, helderheid, kleur en contrast