Home » Portret

Fotografie

Portret

Een foto zegt meer dan duizend woorden, klinkt als een cliché maar een foto kan van grote waarde zijn. Mooie momenten vastleggen om deze voor altijd te blijven herinneren. 

Blij kind

Waarom?

De kleinste herinneringen kunnen je laten genieten van een bijzondere gebeurtenis. Vakantie foto’s terugkijken om de vakantie nogmaals te beleven. Een mooi liedje luisteren dat je doet terugdenken aan een mooie periode. Soms kunnen ook geuren fijne herinneringen met zich meebrengen. Al je zintuigen kunnen jou het gevoel geven heel even terug te zijn, in een moment in het verleden. Bijvoorbeeld bij het zien van een portret van een dierbare die je momenteel helaas niet in je armen kan sluiten. Dit zijn slechts voorbeelden van redenen waarom het zo fijn is om herinneringen te koesteren. 

Hoe?

Een portret kan worden gemaakt voor verschillende doeleinde. Nieuwe kleding showen op social media. Je zwangerschapsbuik mooi in beeld brengen om deze mooie periode voor altijd te herinneren. Een foto van je kind(eren) voor aan de muur thuis of als cadeau voor opa en oma. Het doel van de foto is belangrijk, want deze zal uitmaken hoe de foto wordt gemaakt.

Bij een shoot voor social media, kan er bijvoorbeeld worden gekozen voor een locatie in de stad, in de buurt van mooie boutiquejes. Bij een shoot voor opa en oma kan er worden gekozen voor een bosrijke omgeving of het strand. Een zwangerschaps shoot kan buiten plaatsvinden, maar er kan ook binnen een studio worden opgebouwd, dit zou zelfs bij je thuis kunnen plaatsvinden.

man uit indonesie

Hoe we de shoot dus gaan inrichten, kunnen we samen beslissen. Zodat we het moment zo goed mogelijk kunnen vastleggen. 

Wat?

Wat wil je precies laten zien? Er zijn verschillende mogelijkheden om jouw verhaal te vertellen. Wat belangrijk is, is dat de foto’s representatief is aan het doel waarom jij de foto maakt. Een bijzonder moment vastleggen om deze voor altijd te herinneren. Dit kan een bijzonder moment zijn in jou leven, of in het leven van je geliefde of familie. Het halen van een diploma, een rijbewijs, een promotie, een zwangerschap, of verjaardag. Wat we willen laten zien, dat komt op de foto. 

Waarvoor?

Waarvoor kunnen we het portret allemaal gebruiken? Een mooi portret kan op social media worden gedeeld, maar kan natuurlijk ook worden opgehangen aan de muur. Door de hoge kwaliteit van het portret is het mogelijk de foto in elk gewenst formaat af te drukken. Een bijzondere foto kan uiteraard ook op canvas, plexiglas, hout, of als IXXI collage worden afgedrukt. Het portret wordt hiermee als het ware een kunstwerk. 

een van de vrouwen die op de rijstenvelden werken

Wanneer?

Ben jij nu net zo enthousiast over een portret foto als ik? Dat snap ik! Neem contact met mij op voor meer informatie, mogelijkheden of natuurlijk voor het plannen van een afspraak.

Valeria Vergunova

Portfolio

Neem een kijkje in mijn portfolio

Offerte aanvragen

Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan.

Deze klanten gingen jou voor

Heb je nog vragen?

VRAAG HET AAN MIJ