He, superleuk dat u nieuwsgierig bent naar mijn allereerste blog! Ik ga u vertellen wat u de komende tijd in mijn blogs kunt verwachten. In elke blog staat er een categorie centraal, hierbij kunt u denken aan:

• Behind the scenes
• Daryl’s academy
• Volg Daryl
• Tips en weetjes
• Workshop en masterclasses
• Nieuws

Wat deze categorieën inhouden leest u verder.

Behind the scenes
Volg mij tijdens een shoot. Hierbij laat ik niet alleen de foto’s zien die ik tijdens een shoot heb gemaakt, maar meer de manier waarop de foto’s zijn gemaakt. Het geeft je als het ware een kijkje in de keuken bij mij tijdens een foto-shoot.

Daryl’s academy
Tips voor beginnende fotografen, waarin ik zaken als ISO-waarde, diagfragma, en sluitertijd uitleg. Maar ook tips voor particulieren en zakelijke klanten die meer informatie wensen betreft fotografie.

Volg Daryl
Hierin hou ik u op de hoogte van fotografie gerelateerde activiteiten die mij na de fotoshoots bezighouden. Denk hierbij aan beurzen, masterclasses of lezingen. Ook deel ik hierin mijn reisactiviteiten en reisverhalen in combinatie met de gemaakte reisfoto’s.

Workshop en masterclasses
Hierin worden in de toekomst de nieuwe workshops en masterclasses aangekondigd.

Nieuws
In deze categorie treft u nieuws aan.

Tips en weetjes
In de tips en weetjes categorie beschrijf ik tips en of weetjes betreft fotografie.

Wilt u op de hoogte worden gehouden wanneer er nieuwe blogs online staan? Like mij dan op Facebook, daar zet ik een bericht neer op het moment dat er een nieuwe blog online staat. U kunt mij natuurlijk ook volgen op Instagram waar ik foto’s uit mijn portfolio met u deel.