Home » Linkedin Profielfoto

Fotografie

LinkedIn Profielfoto

Een mooie profielfoto op social media maakt een goed profiel compleet. Op LinkedIn wil je professioneel overkomen, dat lukt doorgaans beter met een mooi portret dan met een vrolijk vakantie kiekje.

zakelijk portret / LinkedIn profielfoto van mireille geschoten door fotograaf daryl sadijo
zakelijk portret van cees geschoten door fotograaf daryl sadijo

Waarom?

LinkedIn is een social media kanaal dat doorgaans zakelijk wordt gebruikt. Je wilt dus een professionele indruk achter laten bij jou connecties. De reden hiervan is dat LinkedIn als het ware jou visitekaartje is. Je wilt een zo goed en compleet mogelijk beeld van jezelf geven. Een indrukwekkende CV wordt krachtiger met een professionele foto die jou laat zien hoe je echt bent. De uitstraling van de foto bepaald grotendeels de eerste indruk die bezoekers van jou zullen hebben.

Hoe?

Hoe zorg je ervoor dat deze eerste indruk goed is? Een goede eerste indruk achterlaten bij potentiële nieuwe werkgevers doe je met een compleet profiel. Een profiel dat informatie mist, komt niet krachtig over. Een mooie foto, persoonlijke informatie en werkervaringen geven een goede eerste indruk. Potentiële nieuwe werknemers leren jou kennen via je profiel. Je laat jou connecties zien wie je echt bent.

zakelijk portret van ruud geschoten door fotograaf daryl sadijo

Wat?

Wat wil je overbrengen? Om jou connecties te laten zien hoe jij echt bent moet je goed bedenken wat je wilt uitstralen. Als eerste kan je bedenken of je wilt lachen op de foto, wat jou een vriendelijke uitstraling geeft, of dat je liever een serieuze blik laat zien. Ten tweede is je houding van belang, een rechte rug en ontspannen schouders tonen zelfverzekerdheid. Als derde is ook de achtergrond een opvallend onderdeel van de foto. Deze kan zowel wit, grijs, als zwart zijn. Het contrast tussen jou en de achtergrond is ook een bepalend onderdeel van de uitstraling van de foto. Meer tips voor een goede uitstraling kan je lezen in mijn blog.

Waarvoor?

De LinkedIn profiel foto wordt natuurlijk gemaakt, zoals de naam al zegt, voor LinkedIn. Echter, deze foto kan natuurlijk ook voor andere doeleinde worden ingezet. Een professionele pasfoto kan worden gebruikt voor op je CV, visitekaartjes, of voor andere social media kanalen. 

Wanneer je als zakelijke klant kiest voor een LinkedIn foto is het publiceren van de werknemers op de website iets om over na te denken. Op die manier kunnen jou klanten kennis maken met jou werknemers.

zakelijk portret van dominque geschoten door fotograaf daryl sadijo

Wanneer?

Ben jij nu net zo enthousiast over event fotografie als ik? Dat snap ik! Neem contact met mij op voor meer informatie, mogelijkheden of natuurlijk voor het plannen van een afspraak.

zakelijk portret van sjana geschoten door fotograaf daryl sadijo

Portfolio

Neem een kijkje in mijn portfolio

Offerte aanvragen

Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan.

Deze klanten gingen jou voor

Heb je nog vragen?

VRAAG HET AAN MIJ